Barátaim

Az internetes világban is szereplő barátaim felületeit ajánlom itt jó szívvel az érdeklődőknek.

Ifjú barátom nem csak szemével, lelkével is látja a világot, s fényképezőgépe segítségével képes azt - a szívbéli távlatokkal egyetemben - másoknak is megmutatni.

Lao-ce ókori kínai bölcs soraival ajánlom lelkében örökifjú idős barátomat. "Az őskor útját birtokolva, s a jelenkort általa megragadva rálátni mindennek eredetére: ez az ÚT vezető füzére."

   A következő honlap azon régészeti parké, amelyet egy ifjú cimborájával csinál.

A mesterségek ünnepén jött oda egyszer hozzám, s elmélyülten nézegette a hímestojásaimat.

  "Távoktató" mesterem kemenceépítésben. Hozzáfogtam ugyanis könyvből, s nem sikerült. El voltam keseredve,  s akkor egy barátom kérdezte, mért nem keresed fel Lénárt Istvánt? Hát mert nem ismerem! Felhívtam a megadott telefonon, elmondtam kínomat, ő készségesen útbaigazított.

Esztári Szécsi Zoltán

  Neki köszönhettem a honlapom indulásakor a tárgyfotók, fényképanyagok jó részét. Isten áldja érte! Szívből ajánlom a látogatók figyelmébe páratlan lelki arcképeit és egyéb fényképeit, értékmentő munkásságát.

Alex Horsch

  Csodálatos érzékkel fúr le a zene ősrétegeibe, hozza felszínre elfeledett örökkévalóságunkat, s fogalmazza meg zenében a Teremtés törvényeit.

  Ízelítő zenéjéből:

Rövid főiskolai pályafutásom alatt furulyatanárom volt. Többször utaztunk együtt a vonaton, s máskor is jókat beszélgettünk.

Egy ember Magyarországon, aki együtt lélegzik a tájjal amelyben él. Tanuljunk tőle, amíg nem késő!

http://gemencfelsobarnabasmodra.hu/

Honlapom szerkesztésében társam (Remetei Tamás)